AAB Finance - Uw cijfers in de juiste context
AAB Finance - Uw cijfers in de juiste context
AAB Finance - Belastingadvies

Belastingadvies

De belastingwetgeving is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Iedereen krijgt op enig moment in meer of mindere mate te maken met belastingheffing. Ons kantoor kan u hierbij met raad en daad terzijde staan. Of het nu gaat om het verzorgen van uw belastingaangiften of het inwinnen van fiscaal advies, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij verzorgen voor u alle voorkomende fiscale aangiften voor u en/of uw bedrijf.

Ook kunt u bij ons terecht voor aan aangiften verwante dienstverlening, zoals het indienen van verzoeken tot voorlopige teruggaven, het beoordelen van aanslagen, het voeren van bezwaar- of beroepsprocedures en aanvragen van betalingsregelingen.

Tevens begeleidt ons kantoor u of uw bedrijf in het kader van fiscale boekenonderzoeken of bedrijfsbezoeken van de Belastingdienst.

Naast bovengenoemde dienstverlening, kunnen wij u ook van dienst zijn met op maat gesneden fiscale advisering. Het vooraf inwinnen van het juiste fiscale advies stelt u in staat de juiste keuzes en afwegingen te maken, die voor uzelf of de groei en continuïteit van uw bedrijf van belang zijn. U kunt daarbij onder andere denken aan het maken van een keuze voor de juiste rechtsvorm van uw onderneming, advies en begeleiding bij vermogensplanning, bedrijfsopvolging en fiscale herstructurering en reorganisatie van uw onderneming.

Wij gaan daarom graag met u in gesprek om met u te bepalen waar wij u of uw bedrijf mee van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

AAB Finance - Accountancy
AAB Finance - Belastingadvies
AAB Finance - HRM & Salaris
AAB finance - Starters
AAB finance - Online Tools